Hans Schöppers met pensioen

Onze kelner Hans Schöppers gaat met pensioen. Samen met familie, buren en (oud-)collega’s stond hij stil bij dit heugelijke feit. Voor de oud-medewerkers van De Marke was het leuk elkaar weer te zien.

Koningsdag

Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag! Uiteraard zijn wij gewoon geopend voor een lekker ijsje, makkelijke maaltijd of snelle lunch.

Eitje bij de paasmaaltijd?

Lekker warm ei bij de paaslunch. Voor 200 man kook je die niet zo makkelijk. Graag bieden wij de helpende hand. Eet smakelijk jongens en meisjes. P.S. Wij zijn Eerste Paasdag gesloten en Tweede Paasdag open. Vrolijk Pasen allemaal!

Hapjes of salades tijdens de Pasen?

Feestje? Of lekkere hapjes of salades bestellen voor de paasbrunch? Salades zijn er in verschillende prijsklassen, maar voor allen geldt dat wij onze beroemde huzarensalade gebruiken. Daarnaast zijn verschillende hapjes en stokbrood met onze sausjes te bestellen. 

Het is vandaag Pannenkoekendag!

Vandaag is Nationale Pannenkoekendag! Een paar jaar geleden hadden we het recept van onze Twentse pannenkoek op de website staan. Het werd gelijk overgenomen door een online kookboek. Voor de liefhebbers hieronder dat recept. Of kom gewoon een keer proeven bij De Marke… Tot straks! Twentse pannenkoek Voordat de boeren in Twente maïs verbouwden, stonden Lees verder…

Billy Turf

Leuk maar vooraf lekker broodje hamburger: onze Billy Turf. Voor € 3,75 krijg je in ons snelbuffer een broodje hamburger met gebakken uien en een heerlijke burgersaus. Tot straks.

Stamppot

Zolang de “r” in de maand zit kunt u stamppot komen eten. Uiteraard ook als afhaalmaaltijd. Stamppot boerenkool, hutspot of zuurkool met worst en spek kost € 6,50 om mee te nemen. Stamppot “Op z’n Twents”, met worst, spek en ribbetjes komt op € 9,50 per persoon. Tot straks of bel even om te bestellen.