Op naar Oudjaarsdag

Fijne kerstdagen gehad? Wij wel. Woensdag 27 december zijn we nog gesloten (Nieuwjaarsdag trouwens ook), maar donderdag zijn we er weer. Wilt u nog salades of hapjes bestellen voor Oud en Nieuw? Doe dit dan uiterlijk vrijdagochtend. Fijne jaarwisseling gewenst!

Wim Maulany presenteert boek

Wim Maulany viert zijn 35-jarig jubileum als therapeut en docent in de oosterse bewegingsleer. Op zaterdag 30 september wordt het jubileum feestelijk gevierd bij De Marke. Dat gebeurt onder meer met de presentatie van zijn tweede boek, de opvolger van “De Yi-methode, sleutel tot gezondheid”. De receptie is voor iedereen toegankelijk. De deuren van de Lees verder…

60 jaar ATC gevierd

Het nieuwe seizoen is weer begonnen voor de Auto Technische Club afdeling Twente. Dit jaar viert de vereniging haar 60 jarig bestaan. Uiteraard stonden de leden hierbij stil in onze Grote Zaal.

Renovatie Nijverdalsestraat

De gemeente Wierden gaat de Nijverdalsestraat opnieuw inrichten. Tot en met 2 oktober ondervinden u en wij hiervan enige hinder. Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar, maar dan moet u even via de Spoorstraat, Kerkstraat en Vossenbeldsstraat rijden.

Vakantie!

Ook wij gaan even met vakantie. Van 7 t/m 21 augustus zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 22 augustus zijn er we er weer. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien je wel verschijnen als je weer in Wierden bent!

Hans Schöppers met pensioen

Onze kelner Hans Schöppers gaat met pensioen. Samen met familie, buren en (oud-)collega’s stond hij stil bij dit heugelijke feit. Voor de oud-medewerkers van De Marke was het leuk elkaar weer te zien.