Wim Maulany presenteert boek

Wim Maulany viert zijn 35-jarig jubileum als therapeut en docent in de oosterse bewegingsleer. Op zaterdag 30 september wordt het jubileum feestelijk gevierd bij De Marke. Dat gebeurt onder meer met de presentatie van zijn tweede boek, de opvolger van “De Yi-methode, sleutel tot gezondheid”. De receptie is voor iedereen toegankelijk. De deuren van de Lees verder…

60 jaar ATC gevierd

Het nieuwe seizoen is weer begonnen voor de Auto Technische Club afdeling Twente. Dit jaar viert de vereniging haar 60 jarig bestaan. Uiteraard stonden de leden hierbij stil in onze Grote Zaal.

Renovatie Nijverdalsestraat

De gemeente Wierden gaat de Nijverdalsestraat opnieuw inrichten. Tot en met 2 oktober ondervinden u en wij hiervan enige hinder. Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar, maar dan moet u even via de Spoorstraat, Kerkstraat en Vossenbeldsstraat rijden.

Vakantie!

Ook wij gaan even met vakantie. Van 7 t/m 21 augustus zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 22 augustus zijn er we er weer. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien je wel verschijnen als je weer in Wierden bent!

Hans Schöppers met pensioen

Onze kelner Hans Schöppers gaat met pensioen. Samen met familie, buren en (oud-)collega’s stond hij stil bij dit heugelijke feit. Voor de oud-medewerkers van De Marke was het leuk elkaar weer te zien.

Koningsdag

Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag! Uiteraard zijn wij gewoon geopend voor een lekker ijsje, makkelijke maaltijd of snelle lunch.

Eitje bij de paasmaaltijd?

Lekker warm ei bij de paaslunch. Voor 200 man kook je die niet zo makkelijk. Graag bieden wij de helpende hand. Eet smakelijk jongens en meisjes. P.S. Wij zijn Eerste Paasdag gesloten en Tweede Paasdag open. Vrolijk Pasen allemaal!

Hapjes of salades tijdens de Pasen?

Feestje? Of lekkere hapjes of salades bestellen voor de paasbrunch? Salades zijn er in verschillende prijsklassen, maar voor allen geldt dat wij onze beroemde huzarensalade gebruiken. Daarnaast zijn verschillende hapjes en stokbrood met onze sausjes te bestellen.